Contact

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen over onze dienstverlening of wil je meer weten over onze producten en werkwijze? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Kantoor Den Haag

Te vinden in de grote Randstad en Brabant

Den Haag: Hier bevindt zich ons hoofdkantoor, waar onze collega’s onder andere zorgen voor de inzet van het personeel, de planning, kwaliteitscontroles en ons klantcontact.

Amsterdam: Als een van de grootste steden in Nederland, bedienen we Amsterdam en omliggende plaatsen met kwaliteitsdiensten voor bedrijven en vastgoedeigenaren.

Rotterdam: In de havenstad Rotterdam, een belangrijk zakelijk centrum, leveren we schoonmaakdiensten en huismeester diensten aan een diversiteit van klanten.

Utrecht: In de stad Utrecht en omliggende gemeenten kunnen onze klanten rekenen op professionele ondersteuning in het handhaven van schone en gastvrije omgevingen.

Wageningen: Bekend om zijn agrarische onderzoek en onderwijs, profiteert Wageningen van uiteenlopende facilitaire diensten, waaronder schoonmaak en onderhoud.

Brabant: Ook de provincie Brabant is bekend met onze dienstverlening. We bedienen bedrijven en vastgoedeigenaren in verschillende steden en gemeenten binnen de regio.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij op zoek naar een werkomgeving waarin je inzet gewaardeerd en beloond wordt? Dan nodigen we je graag uit om ons team te versterken! Wij geloven namelijk dat onze collega’s de sleutel zijn tot ons succes. We zijn altijd op zoek naar gedreven en toegewijde professionals die zich dagelijks in willen zetten om onze klanten uitstekende service te bieden.