Diensten

Over onze dienstenverlening

Vertrouw op een schone en hygiënische omgeving met de dienstverlening van KSV Facilitair BV. Met oog voor mens en milieu, zorgt ons team ervoor dat jouw ruimtes optimaal verzorgd blijven.

Of het nu gaat om kantoorpanden, algemene ruimtes voor VVE’s, studentenwoningen, zorginstellingen, showrooms of werkplaatsen, wij begrijpen het belang van professionele schoonmaak en onderhoud.

Reguliere schoonmaak

Dagelijks, wekelijks of maandelijkse schoonmaak? Met onze reguliere schoonmaak zorgen wij dat de algehele netheid en hygiëne van jouw ruimtes geborgd is.

Specialistische Reiniging

Diepgaande en gespecialiseerde reinigingstaken die voldoet aan de meest veeleisende behoeften. Specialistische reiniging komt op plekken waar je normaal niet komt.

Eenmalige schoonmaak

Van een eenmalige bouwoplevering of een grondige voorjaarsschoonmaak tot een dieptereiniging, het team van KSV Facilitair BV staat voor je klaar.

Professionele huismeester diensten

Service, hospitality of technische reparaties? Onze huismeesters zorgen voor een schone, veilige en goed onderhouden omgeving voor bewoners, medewerkers en bezoekers.

Schoonmaak- en verbruiksartikelen

Naast de schoonmaakartikelen die we inzetten tijdens de werkzaamheden verzorgen we, indien gewenst, de verbruiksartikelen op jouw locatie(s). Denk aan producten als handwas- en droogartikelen, toiletpapier en dispensers, hygiëneboxen en aanvullende schoonmaakmiddelen. Een assortiment compleet met duurzame alternatieven als bamboedoeken, schoonmaaktabletten en natuurlijke luchtverfrissers.

Hier blinken wij in uit

Kwaliteit

Vakkundige schoonmaakservices, professioneel onderhoud en het gebruik van de beste schoonmaakartikelen. Met periodieke kwaliteitsmetingen en voortdurende verbetering garanderen we de kwaliteit die je zoekt.

Service

Vertrouwde gezichten en vriendelijke dienstverlening, ons team staat voor je klaar. We maken een schoonmaak- en onderhoudsprogramma op maat, luisteren naar feedback en passen onze aanpak aan voor de best mogelijke service.

Vertrouwen

Vertrouwen is de hoeksteen van onze langdurige relaties met klanten én collega’s. We begrijpen dat vertrouwen verdiend moet worden en nemen deze taak serieus. Zo zijn je schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden zorgeloos uitbesteed.