Eenmalige schoonmaak

Stralend schoon met eenmalige schoonmaak

Van een grondige voorjaarsschoonmaak tot de voorbereiding van een specifieke gelegenheid of een opleveringsschoonmaak, soms heeft een ruimte extra liefde en aandacht nodig. Creëer een frisse start met eenmalige schoonmaak van KSV Facilitair BV.

Wat houdt eenmalige schoonmaak in

Ons team van toegewijde professionals brengt iedere ruimte weer in perfecte staat. Wij verzorgen een grondige reiniging van de oppervlakten, zoals vloeren, wanden en plafonds. We behandelen het oppervlak op de juiste wijze en voeren dieptereinigingen uit in onder andere de keuken en het sanitair.

Ook inventaris en meubels reinigen, tapijt reinigen en een grondige trappenhuis schoonmaak kun je aan onze collega’s overlaten. Daarnaast zorgen we bij een opleveringsschoonmaak voor het verwijderen van bouwresten als cementsluier en bouwstof. Met de nauwkeurige werkwijze van onze zorgvuldig getrainde collega’s ben je zeker van een brandschone ruimte.

Wat wij belangrijk vinden

Onze schoonmaakdiensten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo ben je verzekerd van een schone omgeving die voldoet aan de geldende voorschriften op locatie.

Van een sanitair- en voegenreiniging op sportverenigingen tot een dieptereiniging van keukens in horeca- en zorggelegenheden, KSV Facilitair BV maakt daadkrachtig schoon.

Kwaliteit

Professionele reiniging daar waar nodig is. Met onze specialistische werkwijze en goed getrainde team ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige schoonmaak.

Service

Schoon volgens jouw wensen en behoeften. Gedreven en vakkundig gaan onze ervaren collega’s aan de slag om aan de vereisten voor jouw schoonmaakopdracht te voldoen.

Vertrouwen

Betrouwbare partner in schoonmaak en onderhoud. Wij begrijpen dat we je vertrouwen moeten verdienen en overtuigen je met onze dienstverlening graag van onze kwaliteiten.