Reguliere schoonmaak

Over reguliere schoonmaak en onderhoud

Dagelijks, wekelijks of maandelijks gegarandeerd schoon. Van een grondige oppervlaktereiniging, inclusief stoffen en stofzuigen, tot keuken- en sanitair reiniging of periodiek onderhoud, wij werken volgens een schoonmaak- en onderhoudsprogramma op maat.

Betrouwbaar in periodieke schoonmaak

Onze ervaren collega’s begrijpen het belang van een schone en veilige omgeving. Met de reguliere schoonmaak zorgen zij periodiek voor de algehele netheid en hygiëne in bedrijven, studentencampussen, VVE’s, werkplaatsen, zorginstellingen enzovoort. Aan de hand van je wensen en behoeften maken we afspraken voor een werkprogramma op maat.

We zorgen ervoor dat je vaste gezichten terugziet, zodat je onze collega’s leert kennen en zij altijd weten wat er van hen verwacht wordt. De communicatie verloopt via een logboek waarin opmerkingen en bijzonderheden worden bijgehouden. Daarnaast voeren we regelmatig digitale kwaliteitscontroles uit.

Wat vinden wij belangrijk

Gecertificeerd personeel, heldere en transparante communicatie, een duidelijke en veilige werkwijze en het nakomen van afspraken, op KSV Facilitair BV kun je vertrouwen.

Wij werken continu aan het verbeteren van onze dienstverlening. Van het verduurzamen van onze werkwijze en producten tot het verhogen van de efficiëntie door digitalisering.

Kwaliteit

Onze collega’s werken op basis van een hoge kwaliteitsstandaard. We voeren periodiek kwaliteitsmetingen uit en verwerken jouw feedback direct in onze werkwijze.

Service

Wat je wensen ook zijn, wij denken mee in het faciliteren. Vriendelijk en oplossingsgericht staat ons team dagelijks voor je klaar om de beste service te garanderen.

Vertrouwen

Wij gaan zorgvuldig om met het in ons gestelde vertrouwen. We zorgen dat je onze collega’s leert kennen en dat zij op de hoogte zijn van je wensen en verwachtingen.

Schoonmaker bedrijf

Iedereen wil kunnen vertrouwen op schone bedrijfsruimten. Van de werkruimtes tot het sanitair en de keuken of kantine, een schone omgeving maakt dat mensen zich prettig voelen. Dat zij zich kunnen focussen op hun belangrijkste dagelijkse taken. Zet nu een schoonmaker in voor de reguliere schoonmaak van jouw bedrijf.

Producten schoonmaakbedrijf

De benodigde producten voor de reguliere schoonmaak nemen we mee. Daarbij ontzorgen we je, indien gewenst, met verbruiksproducten als toiletpapier, dispensers, hygiëneboxen, handwas- en droogartikelen, duurzaame bamboedoeken, en natuurlijke luchtverfrissers.