Specialistische reiniging

Wanneer zet je specialistische reiniging in?

Als standaard schoonmaak niet voldoende is staat KSV Facilitair BV voor je klaar met een variatie aan specialistische reinigingsdiensten. Onze ervaren professionals voeren alle reinigingstaken vakkundig uit naar de meest veeleisende kwaliteitseisen.

De kracht van specialistische reiniging

Van een extra schone omgeving tot reiniging na calamiteiten. Wij beschikken over de expertise en middelen om iedere ruimte weer in optimale conditie te brengen. We zetten een ervaren glazenwasser in voor brandschone ramen en verzorgen een grondige reiniging na calamiteiten zoals overstroming of brand.

We reinigen meubels en tapijt en verzorgen het vloeronderhoud van diverse vloertypes als hout, tegels, natuursteen, marmoleum en sportvloeren. Wat de situatie ook is, onze collega’s zetten zich daadkrachtig in om het weer schoon te krijgen.

Wat vinden wij belangrijk

Grondig schoon na calamiteiten of gewoon omdat het nodig is. Met specialistische technieken voor binnen en buiten, komen we op de plekken waar je normaal niet komt.

Wij bieden professionele dienstverlening en een veilige werkwijze. We zorgen voor betrouwbare en ervaren collega’s die specialistische handelingen vakkundig uitvoeren.

Kwaliteit

Schoon waar je ook kijkt. Met onze hoge kwaliteitsnormen en specialistische reinigingstechnieken zorgen we dat jouw ruimtes en materialen smetteloos schoon zijn.

Service

Advies op maat. Met onze vakkennis en expertise staan we altijd voor je klaar. Wij zorgen voor de juiste behandeling van oppervlakken, apparatuur en materialen.

Vertrouwen

Jarenlange ervaring. Vertrouw op onze vakkennis en ervaren gecertificeerde collega’s voor het uitvoeren van een grondige reiniging die past bij jouw behoeften.