Over ons

Maak kennis met KSV Facilitair BV

Hét schoonmaakbedrijf waar je op kunt rekenen! Wij werken onder vrouwelijke aansturing met oog voor detail en de menselijke maat. We garanderen korte lijnen en heldere communicatie voor een schone, veilige en gastvrije omgeving.

Onze vaste collega’s zijn bekend met jouw schoonmaakbehoeften. Zij werken volgens een schoonmaak- of onderhoudsprogramma op maat en zetten zich dagelijks in vanuit de kernwaarden in onze dienstverlening: Kwaliteit, Service en Vertrouwen.

Kwaliteit

Met onze passie voor het leveren van een professionele dienstverlening, is kwaliteit de maatstaf waarmee we onszelf beoordelen. Onze toegewijde collega’s zijn opgeleid om de hoogste normen van netheid, hygiëne en precisie te handhaven. We investeren in de nieuwste technologieën en schoonmaakmethoden om ervoor te zorgen dat elke opdracht aan onze strenge criteria voldoet. Met periodieke kwaliteitsmetingen en voortdurende verbetering zorgen we ervoor dat we onze kwaliteitsstandaard ook in de toekomst kunnen blijven handhaven.

Service

Service staat centraal in onze benadering van klanttevredenheid. Wij begrijpen dat elk project, groot of klein, unieke behoeften heeft. Daarom werken we nauw samen met onze klanten en denken we proactief mee, ook als we de oplossing niet direct voorhanden hebben. Nee is voor ons geen antwoord. Samen zoeken we oplossingen op maat die aan alle vereisten voldoen. Onze collega’s bieden hierin vriendelijke en hoffelijke dienstverlening, luisteren naar feedback en passen hun aanpak aan om de best mogelijke service te garanderen.

Vertrouwen

Vertrouwen vormt de basis voor onze langdurige relaties. Met een vast personeelsbestand en een persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat klanten en collega’s elkaar leren kennen. Dat er een vertrouwensband ontstaat, mede door heldere, transparante communicatie en het nakomen van afspraken. Door ons professioneel en betrouwbaar op te stellen in het waarmaken van de hoogste kwaliteitseisen en de veiligheid te borgen op alle locaties waar we werken. Wij begrijpen dat vertrouwen moet worden verdiend en we nemen deze taak zeer serieus.

"De opdrachtgevers waar ik voor werk hebben hun vertrouwen in mij gesteld om hun locatie schoon te houden. Ik weet wat ze van mij verwachten en streef er dagelijks naar om hun verwachtingen te overtreffen."

Onze toewijding aan een schoner Milieu

We zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de toekomst van onze planeet. Ook KSV Facilitair BV houdt hier rekening mee en streeft naar een steeds duurzamere dienstverlening voor mens en milieu, zonder in te boeten op kwaliteit. Dit doen we onder andere door het trainen van het bewustzijn bij onze collega’s en het inzetten van milieubesparende producten en schoonmaakmiddelen.

De toekomst van KSV Facilitair BV

KSV Facilitair BV groeit! Binnen onze gedreven, ambitieuze en transparante organisatie zetten onze collega’s zich dagelijks in om de verwachting van onze klanten te overtreffen. We verduurzamen, digitaliseren en blijven kwaliteit, service en vertrouwen bieden!

Het verhaal van Rolien

Rolien van Groeningen nam KSV Facilitair BV in 2013 over. Met haar achtergrond als verpleegkundige en haar passie om mensen blij te maken, wil zij het verschil zijn in de schoonmaakbranche. Rolien creëert een werkomgeving waarin de mens centraal staat, gestoeld op gelijkwaardigheid. In haar bedrijf krijgen werknemers de kans om zich te ontwikkelen en worden klanten verzekerd van vertrouwde gezichten op locatie. Haar mensgerichte aanpak zorgde ervoor dat zij in 2023 de Ondernemersprijs Haaglanden won. Daarnaast is Rolien van Groeningen bestuurslid van de branchevereniging SIEV, waar ook KSV Facilitair BV bij aangesloten is. Vanuit haar verschillende rollen houdt Rolien de ontwikkelingen in de schoonmaakbranche nauwlettend in de gaten, om hier direct op in te kunnen spelen. 

Kom jij ons team versterken?

KSV Facilitair BV bied je een werkomgeving waar je gewaardeerd en beloond wordt. Met een vast en gedreven team van professionals draag jij zorg voor gastvrije en verzorgde ruimtes. Ben je servicegericht en toegewijd om ook een bijdrage te leveren aan onze dienstverlening? Dan komen we graag met je in contact!

Ons team staat altijd paraat

Maak kennis met ons team voor professionele ondersteuning op maat. Van regulier schoonmaakonderhoud tot specialistische reiniging en huismeester diensten, wij streven naar het waarmaken van onze belofte in kwaliteit, service en vertrouwen.

Rolien van Groeningen

Directeur

Jart Taxopeus

Administratief medewerker

Daniela Zuppelli

HR Manager

Deborah Knoppen

Objectleidster

Sherano Gerritsen

Sales – en Key accountmanager

Monica Escobar

Officemanager