Duurzaamheid

Een duurzame werkwijze

We zijn met elkaar verantwoordelijk voor de toekomst van onze planeet. Ook bij KSV Facilitair BV denken we daarin mee. Dat is terug te zien in onze relaties met klanten en collega’s, onze materiaalkeuze én onze werkwijze.

Duurzaam in schoonmaak en onderhoud

Als mensgerichte organisatie streeft KSV Facilitair BV naar duurzame relaties. Wij zorgen dat onze collega’s en klanten weten waar ze aan toe zijn. Dit doen we door zoveel mogelijk vaste gezichten in te zetten, door korte en transparante communicatielijnen aan te houden en door onze collega’s de mogelijkheid te bieden om te groeien en zichzelf te ontwikkelen.

Naast de menselijke kant besteden we aandacht aan onze materialen en werkwijze. Door ons bewust te zijn van microplastics en schoonmaakmaterialen die in het oppervlaktewater terecht kunnen komen, zijn we in staat om weloverwogen keuzes te maken. Samen met partners en leveranciers onderzoeken we alternatieven in werkwijzen en materialen die we in onze branche kunnen inzetten zonder in te boeten op de kwaliteit.

Wat vinden wij belangrijk

Oog voor mens en milieu. Met gecertificeerde collega’s, duurzame relaties en kwalitatieve producten en diensten, werken we samen aan het succes van morgen.

Dankzij de keuzes die we maken in onze werkwijze, omgangsvormen, middelen, machines en technieken dragen we bij aan een prettigere, veiligere én duurzamere werkomgeving.

Kwaliteit

Duurzame keuzes zonder in te boeten op kwaliteit. We maken bewuste keuzes in producten en materialen om te kunnen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Service

Vriendelijk en servicegericht staan we voor je klaar. Wij geloven in de kracht van nauwe samenwerking, waardoor we elkaar leren kennen en weten wat je voorkeuren zijn.

Vertrouwen

Wij zorgen dat je kunt vertrouwen op een duurzame arbeidsrelatie. We streven ernaar je verwachtingen te overtreffen met een eerlijke inzet van personeel en materialen.

Duurzame producten

Naast professionele schoonmaak en huismeester diensten kunnen wij de verbruiksartikelen op locatie voor je verzorgen. We bieden handwas- en droogartikelen, aanvullende schoonmaakmiddelen, toiletpapier en dispensers, hygiëneboxen en natuurlijke luchtverfrissers. Wil je meer weten over ons assortiment van duurzame producten of de duurzaamheid in onze werkwijze? Wij komen graag met je in contact!